Hírek

NAGY VAGY!

A TV2 Nagy Vagy! idei őszi sorozatára a szülők kezdeményezésére iskolánk csapata is jelentkezett a versenyre, ahol a 12 induló csapatból a mi csapatunk is részt vett. A csapatokat 2 elődöntős csoportra osztották, tehát így a csoportokban 6-6 csapat versenyzett egymással. Az elődöntökből 3-3 helyezett jutott ugyancsak a 6-csapatos döntőbe.

A csoportok elosztása:

A csapatok összeállítása: két alsós (Vargovics Maja, Horváth Dominik), hat felsős (Virovecz Anna, Szollár Jázmin, Kápics Katalin, Virovecz Dániel, Béli Dominik, Virovecz Zsombor) két felnőtt (Somogyi Kitti, Virovecz Csaba) és a csapat tagja még egy országosan ismert, népszerű személyiség, aki a csapatkapitány, nálunk ez jelen esetben Szabó Dorka (Exathlon) volt.

A TV felvétel időpontjára 2020. október 25-én (vasárnap) került sor az Érd Arénában. A csapat tagjai nagy erőkkel, kitartással, bátorsággal és lelkesedéssel vették az akadályokat és küzdöttek a döntőbe jutásért. Vajon Murakeresztúr csapata bejutott a döntőbe???

Hamarosan ez is kiderül, mivel most szombattól kezdve, tehát november 7-től 6 héten át a TV2-n 13:15-től nézhetjük a műsort. Mindkét elődöntő és a döntő is 2-2 epizódban megy majd, így a további időpontok november 14., 21., 28., december 5 és 12.

A járványhelyzet miatt csak kis létszámmal, de az iskola csapatát egy remek szurkolótábor kísérte a versenyre, akiknek a biztatása sokat segített versenyzőinknek.

Nagyon köszönjük a szülőknek, a gyerekeknek és a versenyzőknek is ezt a felejthetetlen élményt!

Ne felejtsétek most szombattól Nagy Vagy! a TV2-n!!!

Egy kis ízelítő a versenyről:

https://photos.app.goo.gl/S5BppvbNs2R5d5nW8

Első nap az iskolában

Bizonyítványosztás 2020. felső tagozat

Az Év Diákja és sportolója: Orbán Flóra, Az Év tanulója: Pál Panka

Az ötödik osztályban 1 kitűnő tanuló let és 1 jeles. Tantestületi dicséretet kapott példamutató magatartásáért, kitűnő tanulmányi eredményéért Téczely Johanna.

Fotók a bizonyítványosztásról itt láthatók:

https://photos.app.goo.gl/2jr5g6NdcpgVQiAu5

6. osztályban 3 kitűnő és 3 jeles tanuló lett. Tantestületi dicséretben részesült egész éves tanulmányi és közösségi munkájáért: Kápics Katalin, Kárász Kata és Virovecz Anna.

Fotók a bizonytványosztásról itt láthatók:https://photos.app.goo.gl/wTExfhnEucjrepjc7

A hetedik osztályban csak egy jeles tanuló volt a tanév végén.

A bizonyítványosztásról készült fotók itt láthatók:

https://photos.app.goo.gl/bpMgqkTDSyJBNoc49

A 8. osztályban egy jeles tanuló volt a tanév végén. Az Év Sportolója Orbán Flóra lett, aki az asztalitenisz sportban országos szintig jutott több éven keresztül. Az Év tanulója a tantestület szavazata alapján Pál Panka lett. Az Év Diákja címet Orbán Flóra kapta. Gratulálunk nekik!

Fotók a 8. osztályos bizonyítványosztásról itt található:

https://photos.app.goo.gl/WL6ztJCmm4egFsyG9

Bizonyítványosztás 2020. alsó tagozat

2020. június 16-án volt az első osztályosok bizonyítványosztása. Az osztály magatartás átlaga: 4,73, szorgalom átlaga: 4,80. Négy kitűnő és 5 jeles tanuló kapott jutalomkönyvet teljesítményéért.

Fotókat a bizonyítványosztásról itt láthatunk: https://photos.app.goo.gl/W7bPtQZeP8rxcdVv8

A 2. osztályosok közül 3 tanuló lett kitűnő és 1 jeles. Az osztály magatartás átlaga: 4,76, szorgalom átlaga: 4,62 lett.

Fotók a 2. osztályos bizonyítványosztásról itt láthatók: https://photos.app.goo.gl/Yzx7w44Mbgu2DGpS9

A 3. osztályosok közül 5 kitűnő és 1 jeles tanuló vehetett át jutalomkönyvet a bizonyítvány kiosztásánál, s három tanuló kapott tantestületi dicséretet: Vargovics Maja, Kalinics Lara, Deák Regina. Ők hárman jutalomkönyvet kaptak az asztalitenisz sportban elért eredményeikért is. Gratulálunk nekik! Fotók a bizonyítványosztásról itt láthatók:

https://photos.app.goo.gl/GYNXhqu4KmLVw7U2A

A 4. osztályosok közül 4 tanuló volt kitűnő és 4 tanuló jeles. Az osztály magatartás átlaga: 4,68, szorgalom átlaga:4,59 lett. A jól taulók közül kimagaslott az Év Diákja címet kapó Virovecz Dániel. Gratulálunk neki!

A díjat Polgár Róbert polgármester úrtól vehette át.

Fotól a bizonyítványosztásról itt láthatók:

https://photos.app.goo.gl/B4zztBNsftU3s2B99

Pályázatok