Szakmára Fel! pályázat Kisinas tábor

Szakmára Fel! pályázat
Kisinas tábor

Az általános iskolák 6. és 7. osztályos diákjai figyelmébe szeretnénk ajánlani a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara aktuális pályaorientációs eseményeit.

 

 SZAKMÁRA FEL! - Művészeti Pályázat

A pályázat 2 kategóriában került meghirdetésre a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján  és facebook oldalán. 1. Rajz, festmény, valamint 2. Digitális fotómontázs, PPT, szakmabemutató kisfilm kategória. Az első három helyezett értékes ajándékokat nyerhet pl.: Lenovo tablet, okosóra.

Külön díjként: A legtöbb pályamunkát beküldő osztály, egy pályaorientációs élménytúrát vagy élménynapot nyer Kamaránk szervezésében.

A másik  lehetőség a Kisinas Táborok. Az előző 5 évben nagy sikerrel lezajlott 5 napos napközis pályaorientációs tábor 2020-as évben is megszervezésre kerül Nagykanizsán az alábbi időpontokban.

A Nagykanizsai Kisinas Tábor időpontjai:

1. turnus: 2020. június 29. - július 3.
2. turnus: 2020. július 6. - július 10.

A tábor célja, hogy a diákok számára bemutassák a különböző szakmákat, közelebbről megismerkedjenek az eszközökkel, alapanyagokkal, a szakmák nehézségeivel és szépségeivel. A résztvevők több mint 20 szakmával ismerkedhetnek meg mindegyik helyszínen, valamint szakember bevonásával érdekesebbnél érdekesebb módszerekkel kerülnek kipróbálásra a munkafolyamatok iskola tanműhelyi, valamint vállalati körülmények között.

 Mind a két lehetőség az általános iskolák 6. és 7. osztályos diákjainak nyújt lehetőséget. A bővebb információ érdekében mellékeljük a SZAKMÁRA FEL! - Művészeti Pályázat felhívását és a Kisinas Tábor plakátját.

Pályázatok