NAGY VAGY!

 

A TV2 Nagy Vagy! idei őszi sorozatára a szülők kezdeményezésére iskolánk csapata is jelentkezett a versenyre, ahol a 12 induló csapatból a mi csapatunk is részt vett. A csapatokat 2 elődöntős csoportra osztották, tehát így a csoportokban 6-6 csapat versenyzett egymással. Az elődöntökből 3-3 helyezett jutott ugyancsak a 6-csapatos döntőbe.

A csoportok elosztása:

A csapatok összeállítása: két alsós (Vargovics Maja, Horváth Dominik), hat felsős (Virovecz Anna, Szollár Jázmin, Kápics Katalin, Virovecz Dániel, Béli Dominik, Virovecz Zsombor) két felnőtt (Somogyi Kitti, Virovecz Csaba) és a csapat tagja még egy országosan ismert, népszerű személyiség, aki a csapatkapitány, nálunk ez jelen esetben Szabó Dorka (Exathlon) volt.

A TV felvétel időpontjára 2020. október 25-én (vasárnap) került sor az Érd Arénában. A csapat tagjai nagy erőkkel, kitartással, bátorsággal és lelkesedéssel vették az akadályokat és küzdöttek a döntőbe jutásért. Vajon Murakeresztúr csapata bejutott a döntőbe???

Hamarosan ez is kiderül, mivel most szombattól kezdve, tehát november 7-től 6 héten át a TV2-n 13:15-től nézhetjük a műsort. Mindkét elődöntő és a döntő is 2-2 epizódban megy majd, így a további időpontok november 14., 21., 28., december 5 és 12.

A járványhelyzet miatt csak kis létszámmal, de az iskola csapatát egy remek szurkolótábor kísérte a versenyre, akiknek a biztatása sokat segített versenyzőinknek.

Nagyon köszönjük a szülőknek, a gyerekeknek és a versenyzőknek is ezt a felejthetetlen élményt!

Ne felejtsétek most szombattól Nagy Vagy! a TV2-n!!!

Egy kis ízelítő a versenyről:

https://photos.app.goo.gl/S5BppvbNs2R5d5nW8

Pályázatok