Gyereknap 2023

Lassan eljön az év vége, valamint a május utolsó vasárnapján ünneplendő gyereknap is. Mint minden évben, szerettük volna idén is megünnepelni ezeket egy jó kis nappal.

Mozgalmas programokat találtunk ki mindenkinek.

A délelőttöt az osztályoknak szerveztük. Az osztályfőnökök vezetésével 5 állomásos túrán vettek részt, ahol is a természetvédelemmel és a fenntarthatósággal kapcsolatos feladatokat kellett megoldaniuk a gyerekeknek.

Sikeresen vették az akadályokat, szép menetleveleket és csatakiáltásokat is hallottunk, amikért plusz pont járt! A nagy gyaloglás után megebédeltünk, pihentünk egy picikét. Ez idő alatt a Diákönkormányzat tagjai berendezték a betonos pályát a vegyes csapatos sorversenyhez.

Azon a héten a 8. osztályosok már összetoborozták a csapatukat, minden osztályból 2-2 főt kellett verbúválni a pénteki csapatversenyhez. Ügyes kis bandák szerveződtek.

Péntek délután tehát kezdetét vette a 7 csapat részvételével a vegyes-verseny. A sport- és ügyességi játékok alatt egyénileg, csapatban és párban is meg kellett magukat méretni.  Jó hangulatban és pillanatok alatt eltelt az a 90 perc.

A nyertes csapat egy görbe délutánt nyert, amikor is filmet nézünk, sétálunk és fagyizunk majd egy nagyot!

Fotók

 

Pályázatok